ADI GENÇLİK MERKEZİ'NDE YAŞAYACAK

Manavgat Belediyesi'nin Bahçelievler Mahallesi'nde yaptırdığı Gençlik Merkezi Kompleksi'ne, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in 10 yıl belediye başkanlığı yapan babası İbrahim Sözen'in ismi verildi.

Türk Dünyasından Haberler 5.11.2013 09:56:41 0
ADI GENÇLİK MERKEZİ

Manavgat Belediyesi’nin Bahçelievler Mahallesi’nde yaptırdığı Gençlik Merkezi Kompleksi’ne, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in 10 yıl belediye başkanlığı yapan babası İbrahim Sözen’in ismi verildi.

 

 

Bahçelievler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi’ne isim verilmesi konusu Manavgat Belediyesi’nin Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda 8. madde olarak gündeme geldi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Gençlik Merkezi’ne isim verilmesi konusunu görüşmeye açtı. CHP’li meclis üyeleri, Gençlik Merkezi’ne Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in Manavgat’ta 10 süreyle belediye başkanlığı yapmış olan babası İbrahim Sözen’in adının verilmesini meclise önerge olarak sundu.

 

Başkan Sözen duygulandı

Görüşmelerde MHP’li meclis üyeleri, merkezin isminin Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi, AK Parti’li meclis üyeleri ise Şelale Gençlik Merkezi olmasını önerdi. İsim önerileri oylamaya açıldı. Yapılan oylamada Gençlik Merkezi’nin adının oy birliği ile İbrahim Sözen olması karara bağlandı. Yapılan görüşmelerde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, oldukça duygulu anlar yaşadı. CHP’li meclis üyesi arkadaşlarının babası İbrahim Sözen’in ismini önerge olarak sunacaklarından haberinin olmadığını belirten Başkan Sözen, bu yüzden oldukça duygulandığını söyledi. Sözen’in konuşurken gözlerinin dolduğu dikkatlerden kaçmadı.

 

Gurur verici bir olay

Başkan Sözen, “Manavgat’a emek veren rahmetli şahsiyetlerin isimlerinin verilmesi konusu uzun süredir gerçekleşen bir olay. Manavgat’a bu güne kadar katkı koymuş her kim olursa olsun herkes başımızın tacıdır. Herkese nasip olan bir şey değil. Babamın adının Gençlik Merkezi’ne verilmesi konusu bilgim dışında gelişmiş bir olay. Arkadaşlarımın önergesi beni hem duygulandırdı, hem gururlandırdı. Bir oğulun babasının ismini orada görmesi kadar gurur verici bir olay daha olacağını sanmıyorum. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

(AHA) Manavgat /Hakan Tankaya 05.11.2013

 

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04